Contactgegevens
 
 Amber Maessen 
 06 37 35 42 18 
 deblafferie@gmail.com
 
Adresgegevens Trimsalon Maasbree 
 
Bedrijfsverzamelgebouw BOEZst
Hagelkruisweg 2
5993 SC Maasbree 
 
Let op! De salon bevindt zich aan de achterkant van dit gebouw.
U kunt dan het beste de tweede inrit nemen. Deze is te herkennen aan een grote ijzeren poort. Hier kunt u doorrijden en dan vind u de salon vervolgens aan uw rechterkant. 
 
Adresgegevens Trimsalon Lomm
 
Kolckwei 23 
5943 BG Lomm
 
Let op! De ingang van de salon bevindt zich aan de Grote Straat. Hier kunt u de auto parkeren. De Grote Straat grenst aan een zandpad. Als u dit pad inloopt ziet u in de verte een witte vlag hangen. Hier bevindt zich de trimsalon. 
 
Parkeergelegenheid
Beide locaties beschikken over gratis en voldoende parkeergelegenheid. In Maasbree kunt u direct voor de deur parkeren in de daarvoor bestemde parkeervakken. In Lomm kunt u helaas niet voor de deur parkeren maar in de nabij gelegen straten. De Grote Straat, Diepstraat en Kolckwei zijn hiervoor het geschiktst. Deze bevinden zich op slechts 2 min. lopen van de trimsalon. 
 
Contact opnemen of een vraag? 
Voor de afspraak van de eerste behandeling kunt u mij telefonisch bereiken of u kunt onderstaand contactformulier invullen. Ik neem dan telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen. 
 
Voor de eerste afspraak zal ik altijd meer tijd inplannen voor het korte intake kwartiertje en de extra tijd die ik neem om de hond even te laten wennen. 
 
Na de eerste afspraak kunt u vervolgens contact opnemen via Whatsapp of telefoon. Indien u gebruik wilt maken van Whatsapp, de datum en tijd wordt pas vastgesteld wanneer ik van u een bevestiging heb. 
 
Let op! Zorg dat u op tijd bent met het maken van een afspraak. In sommige periodes is het erg druk in de salon en dan is het aan te raden 3 a 4 weken van te voren te bellen zodat ik u op tijd kan helpen. 
 
 

 
Anti-spam 12 + vijftien = (antwoord in cijfers invullen!)
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van Trimsalon de Blafferie