EVEN VOORSTELLEN
 
Mijn naam is Amber Maessen. 
Als kind al was ik gek op dieren, groot en klein. Maar mijn favoriete dier was toch wel de hond. Het werd voor mij dan ook vrij snel duidelijk dat ik van mijn passie mijn beroep wilde maken. 
 
Nadat mijn grote, lieve vriend, onze Schotse Collie Rowdy, op respectabele leeftijd van 12 jaar is overleden, kwam Senna in mijn leven. Onze eerste Bearded Collie! Ik was meteen verkocht aan dit prachtige ras. Zijn mooie lange vacht en de intensieve verzorging ervan gaf voor mij de doorslag. 
 
In de zomer van 2015, nadat ik mijn 4- jarige MBO opleiding dierverzorging had afgerond, ben ik dan ook direct begonnen aan de opleiding tot hondentoiletteerster bij Trimschool Nederland in Spijkenisse. Naast de pittige theorie ben ik stage gaan lopen bij trimsalon Happy Dog in Blerick.  Hier heeft Ingrid Gronefeld mij de praktijk geleerd. Ook heb ik hier het afgelopen anderhalf jaar ontzettend veel verschillende rassen met verschillende vachtsoorten voorbij zien komen en zo heel veel ervaring op gedaan wat te doen met deze vachtsoorten. 
Inmiddels ben ik de puntjes op de i aan het zetten voor mijn examens in maart! Natuurlijk wil ik Ingrid bij deze super bedanken voor alles wat ze mij geleerd heeft maar ook voor alle gezelligheid, de leuke momenten, maar ook de minder leuke momenten! 

Een trimbezoek is altijd spannend., Die spanning kunnen we helaas ook niet helemaal wegnemen...Maar wat we wel kunnen doen is de hond wat meer rust bezorgen.. Kalmeren alvorens te beginnen en daarna op een rustige, niet gestreste manier te werk gaan. Als u uw hond bij mij brengt kan ik u van te voren ook geen tijd aangeven wanneer ik denk klaar te zijn. Ik vind het belangrijker dat de hond bij mij rust vindt en weer happy naar huis gaat!
 
Ik hoop u spoedig te mogen ontvangen in mijn trimsalon!
 
Groetjes Amber 
 
PS. Wilt u meer weten over mijn werkwijze? Ga dan even naar de pagina: Trimbezoek, wat houdt dit in?