Hoe ga ik te werk...? 
 
Alvorens ik met de behandeling van uw hond ga beginnen, besteed ik ongeveer een kwartiertje aan een kleine intake met u waarin ik een aantal administratieve dingen zal bespreken en informatie over uw hond die voor mij tijdens de behandeling van belang kunnen zijn. 
Vervolgens zal ik met u uw wensen en mogelijkheden betreft het model van de vacht doorspreken. Hierop zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 
 
Tijdens dit kwartiertje kan uw hond rustig op verkenningstocht. Dit, zodat uw hond ontspannen is wanneer hij op de tafel gaat. Vervolgens ga ik met uw hond aan de slag. Tussen de behandeling door krijgt uw hond, afhankelijk van de duur van de behandeling, verschillende rustmomentjes waarin het de mogelijkheid heeft zich even de pootjes te strekken, de spanning van zich af kan schudden of gewoon even lekker op het kussen kan liggen. 
 
Ik werk met een hond tegelijk in de salon omdat ik het belangrijk vindt dat uw hond altijd mijn onverdeelde aandacht heeft. En zodat uw hond geen eventuele stress ervaart van een soortgenoot in dezelfde ruimte. Niet iedere hond vindt dit namelijk even prettig. Het kan helaas een enkele keer voorkomen dat uw hond nog aan het wachten is op u en een nieuwe klant die wat vroeg is, elkaar kruisen. Wanneer dit gebeurt wordt ten alle tijden ervoor gezorgd dat beiden honden niet met elkaar in aanraking komen. 
 
Heeft u de wens om tijdens de behandeling erbij te blijven? Dat kan. In de salon in Maasbree is hiervoor een speciaal ingerichte hoek met WI-FI waar u onder genot van een kopje koffie of thee kunt wachten tot uw hond klaar is. Sommige honden zijn ontzettend gefocust op hun eigenaar, wanneer ik hier tijdens de behandelijk problemen door ondervindt, kan het zijn dat u vraag om niet bij de behandeling aanwezig te zijn.