Onze werkwijze en visie.. 
 
Hetgeen waar ik het meest trots op ben, en waar ik mijn onderscheidt van andere trimsalons is de manier waarop ik werk. Ik heb geen salon waar aan de lopende band honden in kennels zitten te wachten. Voor mij is iedere hond uniek. Ik kijk tijdens de eerste trimbeurt hoe jouw hond reageert op de trimbehandeling en hier pas ik de trimbeurten op aan. Ik werk dan ook niet op tijd of met een vast tarief. 
 
Hoe ziet een (eerste) trimbeurt eruit? 
 
Wanneer u met uw hond binnenkomt, zal ik eerst een kennismakingsgesprekje met u voeren. In deze tijd mag uw hond los en de trimsalon eens even verkennen. Vervolgens gaat u naar huis, of u neemt plaats in de wachtruimte en ga ik starten met de trimbeurt. Tijdens deze eerste trimbeurt houdt ik het gedrag van uw hond in de gaten. Iedere hond krijgt van mij minimaal een rustmomentje tussendoor. Meestal is dit na het wassen. Tijdens dit rustmomentje mag de hond even iets voor zichzelf doen. Hij kan ervoor kiezen even een powernapje te doen, even te snuffelen, kauwen op iets lekkers of spelen met een speeltje. Tijdens het snuffelen, kauwen en spelen komen er endorfines vrij die stress-verlagend werken. Om deze reden vindt ik deze rustmomentjes erg belangrijk! Mocht het zijn dat jouw hond de trimbeurt erg spannend vindt, kan ik ervoor kiezen om hem vaker een rustmomentje tussendoor te geven. 
 
Wanneer uw hond al vaker is geweest en oke is met andere honden, dan plan ik overlappende trimbeurten in. Honden mogen bij mij geen contact maken en zitten altijd apart. Dit om de rust te bewaren in de trimsalon. Ik kijk ook hierbij weer naar de juiste matches.