Mijn naam is Amber Maessen. Woonachtig in Lomm samen met mijn oudduitse herder Nova. 
 Ik ben in 2017 gestart met mijn eerste salon in Lomm bij mijn ouders in de achtertuin. Deze is inmiddels uitgegroeid tot een gezellige trimsalon waar ik 2 dagen per week te vinden ben. Omdat ik veel klanten kreeg vanuit Peel en Maas heb ik in 2019 mijn gebied uitvergroot en ben ik begonnen met een tweede salon in het gezellige dorp Maasbree.
Je kunt mij hier vinden in bedrijfsverzamelgebouw BOEZst. En hier breng ik ook 2 dagen per week mijn tijd door. 
 
Van jongs af aan heb ik een grote passie voor dieren. Ik wist dan ook al op jonge leeftijd dat ik van deze passie mijn beroep wilde maken. Wij hadden thuis een Bearded Collie, Senna. Hier was ik helemaal gek mee. Zijn mooie lange vacht en de intensieve verzorging ervan was het begin van een droom om hier mijn werk van te gaan maken.
 
Naast mijn passie voor vachtverzorging liggen mijn interesses ook bij het gedrag van honden. Deze interesse is ontstaan tijdens mijn opleiding tot hondentrimster. Hier hoorde een stageperiode bij in een hondentrimsalon. Hier ontdekte ik dat de meeste honden het trimmen helemaal niet leuk vonden.. Er was een hoop stress en paniek met trillende hondjes tot gevolg.. Ik dacht: 'Dit kan ook anders!' Zodoende ben ik mij gaan inlezen over hondengedrag. Ik wilde heel graag hun taal begrijpen zodat ik naast hun vachtverzorging, hun ook kon helpen wanneer ze gestrest waren tijdens de trimbeurt. In 2020 ben ik begonnen met een opleiding tot hondentrainer. Hier hoop ik in de nabije toekomst mijn bedrijf mee te kunnen uitbreiden d.m.v. het geven van puppy cursussen etc.