Mijn naam is Amber Maessen en ik ben 23 jaar  Woonachtig in Lomm samen met mijn oudduitse herder Nova. 
 Ik ben in 2017 gestart met mijn eerste salon in Lomm bij mijn ouders in de achtertuin. Deze is inmiddels uitgegroeid tot een gezellige trimsalon waar ik 2 dagen per week te vinden ben! Omdat ik veel klanten kreeg vanuit Peel en Maas heb ik in 2019 mijn gebied uitvergroot en ben ik begonnen met een tweede salon in het gezellige dorp Maasbree.
Je kunt mij hier vinden in bedrijfsverzamelgebouw BOEZst. En hier breng ik 3 dagen per week mijn tijd door. 
 
Van jongs af aan heb ik een grote passie voor dieren. Ik wist dan ook al op jonge leeftijd dat ik van deze passie mijn beroep wilde maken. Wij hadden thuis een Bearded Collie, Senna. Hier was ik helemaal gek mee. Zijn mooie lange vacht en de intensieve verzorging ervan was het begin van een droom om hier mijn werk van te gaan maken.
 
Naast mijn passie voor vachtverzorging liggen mijn interesses ook bij het gedrag van honden. Vanaf 2017 ben ik begonnen met een opleiding tot honden gedragsdeskundige en volg ik verschillende seminars zodat ik naast mijn kennis van huid en vacht en de juiste verzorging hiervan, ook een stukje kennis van gedrag aan u als klant kan doorgeven, en dit natuurlijk in de praktijk kan brengen tijdens de behandeling van uw hond zodat deze zo prettig mogelijk door hem/haar wordt ervaren.