Puppy's
Voor pups is het belangrijk om op jonge leeftijd te wennen aan de geuren en de apparatuur in de salon. Wanneer ze hier op jonge leeftijd al kennis mee maken en hier een goede ervaring aan overhouden, wordt het makkelijker, leuker en ontspannender om straks wanneer ze hun volwassen vacht hebben, een trimbehandeling moeten ondergaan. Ook voor u zelf als eigenaar is dit fijn omdat het voor u ook makkelijker wordt om de hond te kammen wanneer de hond dit gewend is.
 
Om deze reden heb ik een speciaal puppy programma opgesteld wat ik het puppy uurtje noem. Zoals het woord al zegt, komt u met uw puppy langs voor een uurtje kennis maken. Tijdens dit uurtje heeft de pup de kans om de boel eens even te verkennen. Ik laat het kennis maken met mij, de apparatuur en voelt het hoe natte voetjes aanvoelen! Heel spannend allemaal en de ene pup is niet zo stoer als de ander dus ook hiervoor geld weer, iedere hond is uniek en dit uurtje wordt aangepast op de hoeveelheid prikkels dat uw puppy aankan.
 
Ook geef ik u advies over de vachtverzorging van uw pup. Welk materiaal en welke techniek het best toegepast kan gaan worden wanneer het zijn volwassen vacht heeft. Aan het eind van dit uurtje krijgt u een puppy pakketje mee met alle informatie die ik u gegeven heb, zodat u deze thuis nog eens rustig kunt nalezen. 
 
Borsteltraining
Heeft u een hond geadopteerd of krijgt u het kammen van uw hond om een andere reden maar niet onder de knie? Dan kunt u bij mij een training volgen. Tijdens deze training neemt u uw eigen hond mee en laat ik u zien welke techniek u het beste kunt gebruiken en welk materiaal hiervoor het fijnst is om mee te werken. Vervolgens mag u zelf aan de slag waarbij in mee kijk en u tips geef. Na afloop hiervan krijgt u nog een informatiefolder mee en krijgt u de kans om eventueel het materiaal waarmee u gewerkt hebt, zelf te kopen.